Gyermekvédelmi ellátásokhoz kapcsolódó formanyomtatványok letölthetők az alábbi linken:

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény megállpításhoz és felülvizsgálatához (A lap) valamint a hátrányos, halmozotta hátrányos helyzet fennállásának megállapításához (B lap) itt

A környezettanulmány hátrányos helyzet, halmozottan hátrányos helyzet megállapításához Itt

Nyilatkozat - gondozási díj megállapításához itt

 

HIRDETMÉNY

 Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Jobaháza Község Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve 2020. október 05-től kiírja a 2020/2021. tanév második és a 2021/2022. tanév első félévére vonatkozóan az „A” típusú, a 2021/2022.; a 2022/2023. és a 2023/2024. tanévre a „B” típusú Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

 A pályázat beadásához az EPER-Bursa rendszerben egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A regisztrációt követően tölthetik fel pályázati adataikat a csatlakozott önkormányzatok pályázói az EPER-Bursa rendszerben. Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Elfelejtett jelszó esetén az „Elfelejtett jelszó” funkcióval kérhetnek új jelszót.

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot véglegesítve, kinyomtatva és aláírva az önkormányzatnál kell benyújtani a kötelező mellékletekkel együtt.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2020. november 05. 16:00

A típusú pályázati kiírás megtekinthető:  itt

B típusú pályázati kiírás megtekinthető:  itt